Kategóriák

Termékajánló

Házhozszállítás

KATTINTS A MADÁRRA!

TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK VÉDELME

Partnereink

Inspirációk
2015.09.09 00:12

Pooow, Bang, Zap Superhero Party

POOOOW, BAng, ZAP... SUPERHERO PARTY

 

 

 

 

Most a fiúk következnek... Íme egy-két ötlet a szuperhős partihoz!

 

Nem is hinnénk, hogy milyen könnyen elrepíthetjük gyerkőcünket és kis vendégeit a kedvenc Szuperhős világába.

Nem kell más hozzá, csak néhány Comic Superhero Party vagy Pop Art Party dekoráció és piros, kék, sárga vagy fekete kiegészítő.

Remek Metropolis hátteret készíthetünk a desszert asztalra dobozokból és fekete papírból. Teríték alapnak megfelel egy fekete vagy piros asztalterítő, melyre a Comic Superhero vagy Pop Art tányérokat, poharakat egyszínű evőeszközzel és szalvétával helyezzük fel.

Érdemes apró meglepetéssel várni a kis Szuperhősöket. Ez lehet szuperhős maszk a tányérra helyezve és/ vagy az elmaradhatatlan köpeny akár székdekorációként alkalmazva.

Ne felejtsük el, hogy a színben harmonizáló ételek és italok milyen jól mutatnak. Lehet ez akár gyümölcs saslik vagy sütemény, cake pops és az elmaradhatatlan cukorka büfé.

Itt is nagy kedvenc lehet a tejesüveg, ami hamarosan nálunk is kapható lesz, vagy üdítős palack színes szívószállal, és a színben megfelelő popcorn doboz.

A tér kitöltésére használhatunk legyeződekort, zászló girlandokat és persze színben illő rojt girlandokat vagy pompom-okat is. Lufi, lufi, lufi... sárga, kék, piros, fekete színekben is jöhet minden mennyiségben, még azoknak is akik alapjában véve nem kedvelik ezt a dekorációs elemet, mert ehhez a témához remekül illik. Akár szuperhős maszkokat is húzhatunk egyik-másikra!

És ami garantált sikert arat majd... egy életnagyságú Superman faldekoráció és fotó háttér!

 

A partihoz minden dekorációs elem megvásárolható webshopunkban, de ha nem találsz valamit, szólj és mi segítünk!

Kívánunk egy fannnnnntasztikus Szuperhős Partit!!!