Kategóriák

Termékajánló

Házhozszállítás

KATTINTS A MADÁRRA!

TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK VÉDELME

Partnereink

Inspirációk
2015.10.30 21:58

Jégvarázs Party

 

LEGYEN HÓ! - JÉGVARÁZS PARTY

 

           Forrás: Pinterest

 

Egy icipicit meglepő lehet, de a lányos szülinapi témák több mint a fele, még mindig a Jégvarázs :)

Én igazából nem csodálkozom, mert valóban varázslatos mesét kreáltak a Disney alkotói, csodaszép karakterekkel.


Nincs is ennél az öszi- téli időszaknál megfelelőbb egy remek jeges- teles partihoz!!!


Bármennyire is sokan úgy gondolják, hogy csak a nyomott mintás terítékkel és dekorációval tudják elővarázsolni a mesét egy szobába vagy lakásba... mi szeretnénk ezt megcáfolni ;)
Természetesen kell, hogy a karakterek visszaköszönjenek itt- ott, egy beszúrón, vagy girlandon, esetleg fotókeretben, sőt még akár az ünnepelt babáit is felhasználhatjuk az asztaldekorációhoz, de alapvetően a meghatározó színek és formák elég ha dominálnak. Még izgalmasabb a dolog, ha a szülinapos és vendégei vagy akár az animátor (lehet az Anyuci) öltözik Elsának és/vagy Annának, így megjelenítve a meseszereplőket. 1-1 sétáló Olaf vagy Elsa lufi sem rossz ötlet, biztos hogy nem lesz 5 perc nyugta a buli alatt.

 

Színekben kétféleképpen is gondolkodhatunk:

- aki a színesebb elképzelést kedveli, válassza a türkiz, középkék, jégkék, sötétkék, ezüst, fehér, pink, lila színkombinációt.

 

 

 

 

           Forrás: etsy.com

- amennyiben Elsára fókuszál a party, akkor a türkiz, jégkék, fehér és ezüst a domináns színek.

 

Én az utóbbi, kifinomult és kicsit elegánsabb vonalat követtem a kislányom, Lola 5. szülinapi partiján, de természetesen mindkét változat gyönyörű és nagyon kedvelt :)

 

 

A dekorációs elemekkel akár könnyű dolgunk is lehet, mert szinte bármit felhasználhatunk a karácsonyi díszekből ami csillog-villog, ezüst, fehér, kék, hópihe vagy jégcsap formájú. Én dekoráltam a fehér karácsonyi izzókkal és a színben passzoló üveggömbökkel is.

Háttérnek tökéletes a jeges hatást keltő menta, ezüst, fehér rojtgirland, az ezekben a színekben pompázó pompom és legyező dekorációk.

Az étkezőasztalt és a desszert asztalt is borítsuk fehér vagy ezüst terítővel. Terítékként fehér, türkiz vagy ezüst tányérokat, poharakat, evőeszközöket és szalvétát tegyünk fel, de itt lehet a desszert tányér akár nyomott mintás is. Ha szeretnéd még hercegnősebbé tenni a terítést, kaphatók nálunk színben passzoló műanyag pezsgős poharak és kehely poharak.

Ásványvizes palackot átcímkézhetsz "olvadt hó" felirattal vagy Jégvarázs matricával és köthetsz mellé türkiz-fehér csíkos vagy menta színű chevron papírszívószálat.

 

Ételként tálalhatunk sajtkrémes-sonkás vagy uborkás szendvicseket, amelyeket nagy hópihe vagy korona kiszúróval formára is vághatunk, illetve mártogatóst, amire Olaf nagyon jó alapul szolgál:

Tejfölös krémsajt - Olaf teste

Mini répa - Olaf orra

Ropi - Olaf keze és lába

Jöhet a popcorn is hópehely elnevezéssel, valamint türkiz vagy fehér macaronok, fehér krémes cupcake-ek, fehércsokiba mártott cake pops-ok és minden más színben és témában illő falat.

 

A party kreatív részeként, Olafot készítettünk 2 féle méretű pillecukorból, m&m-ből, ropiból és candy corn cukorkából. A másik tevékenység az Elsa koronájának elkészítése volt, amelyet előzőleg elkészítettem vékony kartonból és a gyerekek fújták le ezüst dekorspray-vel és díszítették ki strasszkövekkel.

 

A buli aktív részeként pedig célbadobó versenyt rendeztünk, természetesen cukorkáért. A golyók, hógolyók voltak, amely nem volt más, mint a hobby boltokban kapható hungarocell gömb különféle méretben. Színben passzoló, három műanyag kosarat helyeztem el külömböző távolságban és mindenki rengeteg díjjal tért haza ;)

 

A Jégvarázs témához ajánlott partidekorációt és kellékeket megtalálod a webshopban!

https://blueboxparty.hu/gyerekszuletesnap/lany/jegvarazs

 

LEGYEN HÓ! LEGYEN HÓ!

 

 

 

 

          Forrás: catchmyparty.com

 

Manapság nagyon kedvelt a fotókellékekkel kiegészített fotózkodás! Ha már úgyis jelmezben vannak a vendégek, rendezz be egy eygszerű hátterű fotósarkot, vagy a dekoráció egy megfelelő pontját, adj a kezükbe néhány fotókelléket és mehet a pózolás!!!

 

 

         Forrás: Pinterest