Kategóriák

Termékajánló

Házhozszállítás

KATTINTS A MADÁRRA!

TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK VÉDELME

Partnereink

Inspirációk
2015.11.23 12:04

Téli Forró Ital Bár

TÉLI FORRÓITAL BÁR

 

 

 

Mi itt a Blue Box Partynál nagyon várjuk már azt az igazi "Winter Wonderland" típusú telet!

Ropogós, fehér és csillogó hótakaró, gyönyörű napsütés és dermesztő hideg ez mind-mind hozzátartozik az igazi karácsonyi szezonhoz. Nagyokat sétálni a varázslatos havas tájban a családdal, szerelmünkkel, barátainkkal vagy csak a kutyával... egyszerűen szívetmelengető érzés! <3

Ilyenkor hazatérve mi nem vágyunk másra, mint egy mézes-citromos forró teára, tejszínhabos forró csokira, narancstól, fahéjtól és szegfűszegtől illatozó karácsonyi puncsra vagy forralt borra.

Ezek az illatos és habos forró italok számomra elengedhetetlen velejárói a karácsonyi ünnepvárásnak és a hangulat megteremtésének. És ez nem csak velem van így...

Baráti összejövetelekkor, céges karácsonyi partikkor egyre népszerűbb a Hot Chocholate Bar állomások kialakítása. 

 

 

Kápráztasd el te is a vendégeidet és nyújts nekik idén egy igazán különleges élményt ezzel a bárral!

Dekoráljunk fenyőágakkal, krétatáblákkal, tartan mintás masnikkal és piros- fehér- zöld klasszikus díszekkel, naturális dekorokkal, karácsonyi fényfüzérekkel... csak a képzelet szabhat határt.

Tehetünk kizárólag forró csokoládét de több fajta forró italt is az asztalra korosztálytól és ízléstől függően. A csokihoz és kakaóhoz mindenképpen legyen pillecukor akár többféle méretben, formában és ízben. A puncshoz, teához és forralt borhoz pedig fahéj rúd, narancshéj, aszalt gyümölcsök, vágott mandula.

Elengedhetetlen ilyenkor a mézeskalács, karácsonyi aprósütemény és a cukorkabot nyalóka is, de bármilyen színben harmonizáló más cukorkák is különböző üvegekben, bögrékben prezentálva, amelyhez remek műanyag üvegeket és tálalókat tudsz beszerezni nálunk.

A webshopban most többek között megvásárolhatod a bárhoz illő vintázs stílusú karácsonyi papír poharakat, tányérokat és tálalókat, a piros-fehér csíkos szívószálakat, karácsonyi mintás szalvétákat de még a dekorációkat, füzéreket és krétatáblákat is.