Kategóriák

Termékajánló

Házhozszállítás

KATTINTS A MADÁRRA!

TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK VÉDELME

Partnereink

Inspirációk
2016.01.22 11:03

ROOOAR! Egetrengető Dínó Party

 

ROOOAAR... EGETRENGETŐ DÍNÓ PARTY

 

 

 

 

A dínók népszerűsége ma tagadhatatlan... ezt minden anyuci tudja :)

Meghódították a gyerekeket az egész kicsi korosztálytól az iskolásokig, sőt fiúkat és lányokat egyaránt! Rengeteg mese és film is foglalkozik ezekkel az érdekes és látványos állatokkal: Dínókaland, Dínó Testvérek, Jurrasic Park...

 

Ezek alapjára szuper kis partit lehet összehozni a "rajongók" számára! Jöhetnek a természet színei: barna, zöld, krém, kék és narancssárga bármilyen kombinációja.

Itt se feledkezzünk meg az egyszínű partikellékek használatáról, kiegészítve a nyomott mintás jelleget adó termékeket. Mert nem csak ezekkel a mintás poharakkal és tányérokkal tudjuk elérni a Dínó-hatást, hanem a meglévő műanyag vagy gumiállatokkal, dínó formájú kivágásokkal, jellegzetes feliratokkal, a természeti jegyek bevonásával: fa, fű, homok és víz. Az utóbbit megvalósíthatjuk úgy is ha szerencsések vagyunk és szép időben van a születésnap, akár kint is megtarthatjuk egy nyári tábor kertjében, vagy saját kertünkben  és máris a dekoráció fele megvan :)

 

 

 

 

Zöld szobanövények, kérges fahasábok mind jól jönnek most nekünk! Faszeleten tálalhatsz rágcsálnivalókat és sütiket is de akár szendvicseket amelyeket dínó formájú sütikiszúróval tehetsz még izgalmasabbá. Garantáltan a rosszevő gyerekek is kedvet kapnak majd 1-2 falathoz!

 

 

 

És persze ne feledkezzünk meg a parti témájára jellemző ételekről sem! Ezek még dekorációként is jól funkcionálnak. Snackként felszolgálhatsz zöldség és sóskeksz mártogatót: pl. hummuszt. A répa, uborka, zeller, keksz és hummusz színe összhangban van a parti színeivel. Kapható nálunk is a dínó formájú husi is mélyhűtött változatban, amelyhez adhatsz zöldborsót és dínó alakú tésztát. A desszertasztal is jól dekorálható dínós finomságokkal. Ami nagyon mutatós:

Háromszög alakú dinnyeszeletek mint dínó tarajok

Csokoládés pohárkrém drazsécukorkával mint sár és kavicsok

Csokoládés cupcake tojás alakú cukorkával díszítve a dínótojásokat jelképezve

Karamellás popcorn mint szikla

Kúp alakú chips mint dínó karom

Csokisperec mint dínó csontok

Kinder tojás kicsomagolva kekszágyon mint óriás dínó tojások

És persze az elmaradhatatlan cukorkák zöld, barna, narancs, fehér és krém színben változatos formájú üvegekben. ezeket is elnevezhetjük különböző fantázianéven, amelyekhez remek üvegmatricák találhatók a blueboxparty-nál.

Kapható még dínó formájú gumicukor is a boltokban, vessük be azokat is köszönetajándékként a cukorkákkal együtt, ha már túl sok volt az édességből! Köszönetajándékként egyszínű dobozokban gyűjthetik a gyerekek akár nyereményként is a cukorkákat vagy matricákat, esetleg mini dínófigurákat a partifeladatok során.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most pedig jöhet egy-két szó a parti AKTÍV RÉSZÉRŐL!

A felpörgött gyereksereget egy kis jutalom fejében biztosan rá tudod bírni a játékra, főleg ha az izgalmas is. Homokozóban rejts el dínó csontvázakat vagy játékdínókat és kezdődhet is az őskori leletásás. Homokozólapátokkal és vödrökkel, vastag ecsetekkel és távcsövekkel neki indulhatnak és megkereshetik a rég elfeledett dínók csontjait. Jutalomként pedig jöhetnek a dínós ajándékok (matrica, figura) vagy a cukorkák, amelyeket dobozaikba gyűjtögethetnek.

A helyszín megjelölésére készíthetünk táblácskát is.

 

 

 

Nálunk imádják a gyerekek a játékboltokban itthon is beszerezhető mini dínó ásatásokat. Meglepetséként minden teríték mellé helyezz el egyet a kis vendégeknek, vagy rejtsd bele a dobozaikba.

 

 

Kialakíthatsz kreatív sarkot is a régészeknek, ahol különböző papírmunkákat végezhetnek. Csináltathatsz velük dínó maszkot, vagy egyszerűen csak díszíthetnek festékkel, dekorkövekkel dínóformájú kivágásokat.

 

 

 

 

 

Fokozhatjuk a hangulatot pinata játékkal is, amelynek lényege, hogy a dínó pinatankat megtölthetjük édességgel, vagy apró játékokkal és a felakasztott pinatat bekötött szemmel az un. pinata bottal kell eltalálni. Ha ez sikerül, kihullik a sok-sok ajándék, amelyet kapkodhatnak is a gyerekek a dobozaikba.

Nehezíthetjük a feladatot, ha a bekötött szemű játékost megforgatjuk néhányszor a tengelye körül :)

 

 

Külső dekorációként, biztos útbaigazítás lesz a parti helyszínére, ha papírból vagy dekorgumiból kivágott dínólábnyomokkal vezeted a vendégeket az rejtélyes Dínó Korszakba.

 

 

Ha mégis bentre szorul a parti az idő miatt, dekorálhatsz színekben és formákban passzoló lufikkal, lógatott krepp papír szalagháttérrel, nádkerítés háttérrel, mulccsal, girlandokkal, szobanövényekkel, faládákkal, fahasábokkal, zöld és fehér legyeződekorokkal és a sor végtelen...

 

Dínó party kellékek elérhetők a webáruházunkban! Itt további ötleteket kaphatsz, hogy mi kerüljön a dekorációba, hiszen mi összeválogattuk neked a témához illő partikellékeket.

https://blueboxparty.hu/gyerekszuletesnap/fiu/dinok_vilaga

 

Ha a partiszervezéssel vagy termékkel kapcsolatosan kérdésed van, keress minket bátran az info@blueboxparty.hu e-mail címen vagy a facebook oldalunkon! Szívesen segítünk!