Kategóriák

Termékajánló

Házhozszállítás

KATTINTS A MADÁRRA!

TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK VÉDELME

Partnereink

Inspirációk
2016.03.07 17:42

BABA, BÉBÉ, BABY - Baby Shower azaz Babaváró Party

BABAVÁRÓ PARTY 1.

C'EST TRÉS CHIC

 

                                                                                                       Forrás: Gettimages

 

Gyönyörű, várakozással teli pillanatok ezek... igen a Babavárás!

Számomra végig körüllengte valami természetfeletti erő, és imádtam minden percét. Manapság pedig ezt divat lett megünnepelni, osztozni ebben a csodában barátnőkkel, rokonokkal.

 

Ne hagyjuk hát ezt ki, és élvezzük, hogy néhány órára csak minden rólunk és a babáról szól!!! Rendezzünk hát:

 

 

 Babaváró Partit!!!

 

Általában barátnők vagy anyukák szervezik a kismamának, de a kismama saját magának is megtervezheti A-Z-ig, hogy biztos minden az ízlésének megfelelően alakuljon.

Ebben a partiban még az a jó, hogy bármilyen téma köré tervezhetjük a dekorációt, mint egy születésnapot.

Ez persze szorosan összefügg a vendégek összetételével, mert ha dédik, nagyik és visszafogottabb vendégek is jelen lesznek, akkor egy konszolidáltabb téma köré építsük fel a tematikát. Lehet ez egy Tea Party, Vintázs stílusú Party vagy egy Párizsi Chic party.

Amennyiben inkább fiatalosabb gondolkodású az összetétel, akár egy Spa, Alíz Csodaország, Chanel vagy Kate Spade inspirálta modern partit is összehozhatunk. A harmadik lehetőség a gyerekvilág vonal: Nyúl Péter, Cirkusz, Hőlégballon, Carousel party, de itt is csak a képzeletünk szabhat határt!

 

Nekem most személy szerint a Párizs témájú party a kedvencem, kezdjük hát ezzel!... C'EST TRÉS CHIC!

 

 

PÁRIZSI CHIC BABAVÁRÓ PARTY

 

Ne gondoljuk azt, hogy egy ilyen bulit kizárólag vagyonokból lehet megoldani! Persze ha kihelyezzük egy étterembe, vagy külső helyszínre akár az esküvőkkel is vetekedhet, de mi most maradjunk a szolidabb költségvetésű buliknál. Máris itt vannak a tökéletesen illő fehér vagy púderrózsaszín, finom, habos textíliák, amiből lehet hogy otthon is akad néhány, lehet az akár egy csipke függöny is. A parti középpontja legyen egy jól dekorált desszert asztal!!!

 

Ide tervezzünk rózsaszín, fehér és fekete dekorációt: desszerteket, cukorkás üvegeket, zászlófüzéreket, apró, névreszóló dobozkákat.

 

 

A desszert asztal akkor mutat jól, ha egyes elemeket kiemelünk, mint például a cukorkás üvegeket. Ezt legkönnyebben úgy tehetjük meg, hogy színben illő csomagolópapírral dobozokat borítunk be, és ezekre helyezzük a dekorációnkat.

 

 

Desszertként remekül illik a párizs témájú díszített keksz, cupcake, vagy a nálunk is rengeteg szín és ízvariációban kapható macaron és persze a jól díszíthető cakepops! A cakepopsban azt szeretem, hogy nagyon egyszerűen elkészíthető és mindig a parti színvilágának megfelelően lehet dekorálni.

 

 

 

A parti csúcspontja itt is a torta! Díszíthetjük élővirággal és szallagokkal.

 

 

Az élővirág tökéletesen illik egy párizsi miliőhöz, használjuk bátran. Tavasszal rengeteg, illatos és színben illő virág kapható: boglárka, rózsa, tulipán, babarózsa... Nézdd csak milyen csinos kis asztaldekorációt lehet varázsolni néhány teáscsészéből és csészealjból! Ha éppen nem találsz ezekből a virágokból, ma már gyönyörű virágutánzatok kaphatóak például az Ikeában!

 

 

Ó, mennyire imádom ezt az egyszerű de nagyszerű és igen látványos megoldást: Csini babarucik mint dekorációs elem... mert mi megy jobban egy Párizs témájú partihoz?! Hát persze hogy a divat!!!

 

 

 

És akkor jöhet egy kis játék, hogy a jókedv is garantált legyen! Kedves emlék lesz majd, amikor az egyedien dekorált bodykba öltözteted nap, mint nap a pindurkádat! Gondoskodj egyszínű fehér vagy rózsaszín bodykról, strasszkövekről, dekortollakról, csillámporokról... így készíthetnek majd személyre szóló öltözéket a születendő babának a vendégek!

 

 

Forrás: simplyiced