Kategóriák

Termékajánló

Házhozszállítás

KATTINTS A MADÁRRA!

TARTALOM ÉS SZERZŐI JOGOK VÉDELME

Partnereink

Inspirációk
2015.08.06 13:30

Bibidii Bobidii Hamupipőke Party

HAMUPIPŐKE PARTY

 

Forrás: HWTM

 

 

Első Inspirációként.... egy Mesebeli Csiribí Csiribá Booom Hamupipőke Születésnapi partit hoztunk nektek.

Nem feltétlen a hercegnő mintás nyomott tányérral és pohárral lehet megadni a születésnapi téma jegyeit. Bátran használjuk az általunk elképzelt színeket! Kisebbek partijára például a rózsaszín, kék és arany kombinációja kitűnő választás, amíg a nagyobb lányoknál a kék, arany és fehér dominálhat! Ezeket a színeket és a jellegzetes formákat vigyük végig a dekorációban. Ilyen lehet a tökhintó, üvegcipellő és az elmaradhatatlan korona!

Minden kislány imád beöltözni, ezért biztosítsunk a meséhez kapcsolódó jelmezeket, akár egy kék tütü, korona és csillag alakú varázspálca formájában, de szuper ötlet az is, ha az animátor is Hamupipőke alakot ölt!

A dekorációs asztal pompázzon rózsaszín, kék és arany színekben, illetve letisztult fehérrel is kiegészíthetjük. Ezeket cupcake papírokkal, szívószálakkal, egyszínű tányérokkal és poharakkal tudjuk elérni.

Közkedvelt a cukorkás büfé is, ami külömböző magasággú, színben harmonizáló cukorkákkal megtöltött üvegtálak kombinációja.

Elengedhetetlen a pompom és rojt girland és az egyszínű rózsaszín, kék, arany vagy fehér lufik használata például arany szalaggal... Csak a képzeletünk szabhat határt!!!

Mindenkinek kreatív készülődést kívánunk!

 

Forrás:HWTM